Moduler / Modul-mal

Energi

En komplett prosjektmodul som gir oversikt i alle ledd og for alle involverte

Fremtidens prosjektoversikt

Basert på egen erfaring i bransjen, vet vi hvor mye tid og energi riktig dokumentering kan ta. Det er en nødvendighet, men det betyr ikke at man ikke kan finne smartere løsninger. Takket være Dokflyt vår får du alt av dokumentasjon og fremgang på én og samme plass, i en moderne og digital pakke. Applikasjonen gjør det enkelt å dokumentere raskt og riktig, samt ha et standardisert oppsett på alt av prosjektføring.

Komplett oversikt i alle ledd

Enkel og digital dokumentasjonføring

Spar tid med standardiserte løsninger

Enkelt for alle involverte

Det er ikke bare prosjektleder som har nytte av god oversikt og raske løsninger; det gagner selvfølgelig alle involverte. En rask innføring i systemet gjør at alle er klare til å bruke det fra start til slutt. Alle vil raskt se de mange fordelene applikasjonen byr på og kommer ikke til å se seg tilbake.

På generelt nivå kan det sies at prosjektmodulene er bygget på samme prinsipp, og viser prosjektene i tabell- og kartvisning, samt detaljside for hvert enkelt prosjekt (arbeidsordre). Innen hver modul er det så delt inn i relevante prosjekttyper, som hver har spisset innhold mtp. funksjonalitet og tilhørende sjekklister og bildepunkter.

Her er det snakk om de montører/saksbehandlere/prosjektledere osv. som skal ha tilgang til å se/oppdatere/ dokumentere prosjekter (arbeidsordrer) i Dokflyt. Dersom man har behov for å veksle mellom modulene Energi, Veilys og Telekom, står man fritt til dette. Modul Jernbane er ikke ferdigstilt, men tilgjengelig ved behov.

Inkludert i prosjektmodultilgangen er mulighet for å koble på et antall underentreprenører for bildedokumentasjon på spesifikke prosjekter, via modulene Partner eller Geobilder.

Andre moduler

Publikumskart

La innbyggere i kommunen enkelt legge inn feilmeldinger i kart, både gatelysrelaterte- og andre typer henvendelser

Vedlikehold

Brukervennlig objektoversikt i kart, typisk mtp. å kunne generere vedlikeholdsoppdrag, f.eks. ved driftslederansvar

Henvendelse (kommuner)

Alt av henvendelser fra publikum, egne ansatte og entreprenører på én og samme plass, med sømløs arbeidsflyt til påkoblet driftsentreprenør – full historikk og kartvisning

Arkiv

Egen server i Dokflyt som er laget for å lagre filer med angitte attributter/ metadatatabell, for teknisk dokumentasjon

Analyse

Ressurs

Enkel føring og styring av prosjekt og mannskap

Bestill demo

Kontakt oss for en hyggelig demo – eller om det er noe annet du lurer på