Om oss

Dokflyt

Vår historie

Dokflyt ble skapt av gründer Raymond Dalsborg i 2015. Som kvalitetskontrollør i Hafslund (nå Elvia), så Raymond et behov for å forenkle og effektivisere måten man dokumenterer utførelse innen energibransjen og enkelt kunne holde tritt med økte dokumentasjonskrav. Nye, moderne løsninger var en nødvendighet i bransjen, og løsningen ble applikasjonen Dokflyt.

Hvorfor Dokflyt?

Applikasjonen ble utviklet for å være enkel å bruke, og nyte fordelene av. Med Dokflyt fikk brukere et program med sømløs flyt mellom alle parter innen et prosjekt, fra montører i felt til saksbehandlere på kontor og hos oppdragsgiver. Og selv om applikasjonen originalt ble spisset til energibransjen, ble det fort klart at lignende løsninger både passer og trengs innen andre bransjer. Dermed ble Dokflyt utviklet videre, med modulbasert innhold tilpasset for applikasjonens ulike målgrupper og brukere.

Dokflyt

Moderne løsninger

I løpet av få år har Dokflyts rekkevidde og team vokst i takt med økt etterspørsel, men målet har hele tiden forblitt det samme; å tilby moderne løsninger for-, og sømløst samarbeid mellom, alle parter innen et prosjekt. Og med utgangspunkt i bransjeforståelse og -erfaring blir applikasjonen videreutviklet for å tilpasse eksakte behov og utfordringer som dukker opp innen målgruppens felt.

Som fagfolk selv, vet vi hva som gjelder. Vi har selv kjent på frustrasjonen rundt blant annet tidkrevende dokumentasjon og manglende oversikt, men nå ser vi tilbake på disse frustrasjonene som inspirasjon. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre og videreutvikle Dokflyt, slik at det skal bli enklere for alle parter å fokusere på egne arbeidsoppgaver.

Dokflyt

Bli en del av bedriften som står bak appen

Hos oss møter du et uformelt og positivt miljø som er innovativt, sosialt og lærerikt. Vi er fagfolk som er opptatt av utvikling, og tilpasser oss hele tiden til marked, miljø og kundenes behov. Vi er en viktig bidragsyter i å kartlegge kundenes utfordringer, og bidrar i å strukturere og effektivisere prosjektene deres.